среда, 18. јул 2012.

Farmerice-udobno i seksi

Za neobaveznu varijantu kao sto je popodnevno pice uvek se odlucim za farmerice jer su prijatne za nosenje  zahvalne su i prakticne prilikom sedanja i slicnih situacija.............


Dobre farmerice koje držite u ruci ne znači da će biti dobre i kad ih obučete. Postoje neki saveti kojih bi trebalo da se pridržavate kad krenemo u šoping.

Manjak kilograma najbolje ćete prikriti nošenjem patchwork farki (sastavljene su od različitih delova džinsa ili pak kombinovanih i sa drugim materijalima). Ukoliko ne volite taj stil, zadovoljite se malo širim farmerkama klasičnog kroja.
Sličan problem imaju žene koje se građene kao muškarci. I u tom slučaju, najbolje je izabrati farmerke ravnih nogavica sa džepovima na guzi. Nećete pogrešiti ni izborom modela koji uz džepove na bokovima imaju i džepove na nogavicama.
Ako pak, imate prenaglašene obline, za vas su idealan izbor farmerica bez zadnjih džepova. Bilo bi dobro i odabrati tamniju boju teksasa. Žene širokih kukova treba da izbegavaju modele sa velikim džepovima koji ih vizualno šire. Za njih je idealan model tamnijih farki bez prednjih džepova, a vizuelnom smanjenju kukova doprineće i one širih nogavica.
Zadnjicu će vizuelno smanjiti farmerice nižeg struka bez džepova. Upravo takve ćete farke izbegavati ukoliko niste baš visoki jer će vam one još više skratiti figuru vizuelnim “presecanjem” tela baš tamo gde ne želite. Umesto njih, izaberite model ravnih nogavica koje su, po mogućnosti, proštepane po sredini ili imaju ispeglanu crtu. To će vizuelno produžiti noge, posebno ako se odlučite za model nešto višeg struka i sa što manjim džepovima.
U našim buticima i pijacama izbor farmerica je zaista veliki, možete da birate prema modelu, boji, ali i ceni. Kada jednom pronađete one prave, nosite ih godinama, jer što su starije i izlizanije, to su bolje. Jedno je sigurno, farke su uvek in.






Нема коментара:

Постави коментар