субота, 26. мај 2012.

Garderober

Osnovne stvari koja svaka zena treba da ima u svom garderoberu su

Mala crna haljina


Mala crna haljina treba da bude seksi i softicirana.Ona treba da je bas po vasoj meri tako da stoji kao salivena.Mozete je nositi preko dana na poslu sa kombinacijuom uz 
kardigan ili blejzer a ovece samu uz dobru sminku nakit i visoke stikle!


Izaberite malu crnu haljinu koja bas odgovara vama i vasem stilu!To moze biti haljina bez rukava  sa rukavima ili  3/4 rukavom!Takodje moze biti sa raznim izrezima oko vrata i raznih duzina malo iznad ili ispod kolena ili mini duzine!Bitno je samo da vama savrseno odgovara i da se u njoj osecate prijatno i seksi!Mala crna haljina je komad koji morate imati i koji vredi svaku ulozenu paru ako je pravi!
















































Crni blejzer
Crni blejzer je jedna od oznovnih stvari koje morate imati.Zato sto je crn a to ide uz gotovo sve a u uz sitne dodatke mozete mu promeniti izgled!Izbegavajte samo blejzere koji lice na one iz osamdesetih sa ogromnim naramenicama!Savrseno stoje preko suknje haljine ili kvalitetnog dzinsa.

































































































































Crna suknja do kolena




Svaka zena treba da ima crnu suknju do kolena koja joj savrseno stoji i daje joj lep i seksi izgled!Izaberite onu koja odgovara vasem tipu tela.Najbolje da imate jednu suknja olovku i jednu a kroja tako da mozete menjati i kombinovati!

























































Klasican bez kaput
Klasican bez kaput nikad neizlazi iz mode a mozete ga nositi u svakom godisnjem dobu!Kupite kvalitetan kaput koji vam dobro stoji jer on moze da traje godinama.Ako planirate da ga nosite preko suknje ili haljine uverite se da iste ne vire preko kaputa.





















































Crna kozna torba
Crna kozna torba je savrsena i mozete je je nositi svuda na posao na pice sa drugaricama prilikom vecernjeg izlaska.Moze se kombinovati bukvalno uz sve.treba voditi racuna da bude srednje velicine tako da moze da stane u nju sve sto vam je neophodno a ne da pude preterano velika.



















































Kvalitetan dzins
Za kvalitetne dzins farmerke netreba zaliti pare jer zaista mogu dugo da sluze.Veoma su zahvalne jer se mogu nositi neobavezno preko dana ali mogu posluziti i za izlazak!Bitno je da nadjete model koji vama odgovara da je udoban i seksi!

























Crne cipele sa visokom stiklom
O njima netreba nesto preterano govoriti to svaka dama treba da ima!Bitno je samo da su kvalitetne i udobne.



































Crni i beli kardigan
Kardigan je komad garderobe koji je najbolji kada neznate kakvo ce biti vreme hladno ili toplo.U svakom slucaju ako je previse toplo uvek mozete da ga skonete i nosite preko ramena.Bitno je da je kvalitetan a najbolji su od kasmira ili pamuka.




Нема коментара:

Постави коментар